Bresaola Artigianale

Bresaola Artigianale este o rețetă de pizza așa cum preferă italienii din Alpi, proaspătă, consistentă și bogată, cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Bresaola feliată foarte subțire așa cum îi stă bine cărnii de vită maturată. Aceasta se așează cu maximă atenție pe pizza la ieșirea acesteia din cuptorul încins. Apoi, se acoperă aproape toată pizza careia îi împrumută și numele.

pizza bresaola artigianale

Această rețetă de pizza conține următoarele ingrediente:

  • Ciuperci porcini (hribi) trase în tigaia bine încinsă cu ulei de măsline și usturoi proaspăt tocat mărunt;
  • Brie bucăți mici, repartizate uniform pe toată suprafața pizzei astfel încat fiecare felie să conțină savoarea renumitei brânze;
  • Rosii cherry tăiate pe jumătate pentru a nu risipi gustul roșilor bine coapte;
  • Rucola se adaugă printre feliile de bresaola pentru a echilibra gustul puternic maturat al cărnii de vită;
  • Parmezan proaspăt ras, presărat peste toate celelalte ingrediente.

Bresaola Artigianale! Asta vei recomanda când vei auzi întrebarea “hmm, ce pizza să comandăm?