Trenta Artigianale

trenta artigianale

Porcini în ulei de măsline cu usturoi proaspăt, piper alb și sare de mare, rondele coapte de zucchini, fulgi mari de provolone sau pecorino, bresaola tăiată în felii subțiri, carciofi și rucola. Dar și frunze proaspete de busuioc, struguri albi fără sâmburi, nuci cu textură semicrocantă și usor dulceagă, proaspăt scoase din cuptor, cubulete mici de brânză cu mucegai, roșii cherry tăiate pe jumătate, fulgi mari de parmezan și muguri de pin trași în tigaia bine încinsă. Aceasta este colectia Trenta Artigianale. Sună bine, nu?

Este vorba despre o selecție atentă de ingrediente, o combinație de rețete noi sau uitate, zile întregi petrecute în bucătărie căutând inspiratie și mixuri nemaivăzute pe blatul subțire care ajunge la tine în cutia încă fierbinte, sub numele de Verdure Artigianale, Cinque Formaggi Artigianale, Margherita Artigianale sau Bresaola Artigianale.

Și toate acestea pentru că maestrul nostru pizzar, Claudiu, e într-o permanenta căutare de nou și surprinzător, creațiile sale, în ediție limitată*, ajungând să fie apreciate de un public aparte care întelege că nicio pizza nu trebuie să semene cu alta.

*creată în ediție limitată, colectia Trenta Artigianale poate fi uneori indisponibilă, mai ales în zilele când cererea este foarte mare. Dar asta pentru că regula noastra este să folosim întotdeauna cele mai proaspete ingrediente și de aceea preferăm să nu achiziționăm niciodata în cantități mari.

Mai jos, o parte din rețetele obținute cu acordul lui Claudiu:

Dacă apeși pe fiecare denumire vei vedea rețeta și povestea fiecărei pizza.

reteta pizza artizanala