Pizza la pachet

Trenta Pizza are în prezent cinci magazine în regim take away, mai precis cu pizza la pachet. Aceste magazine sunt destinate clienților care aleg să comande pizza pe loc, din magazin și nu doresc să comande pizza cu livrare. Pizza este prospăt preparată ca și la livrare dar este gata în 15 minute.

Trenta Pizza Militari

Magazinul se află pe bulevardul Uverturii nr. 47, în aproprierea intersecției Șoselei Virtuții cu bulevardul Uverturii, în cartierul Militari, sector 6. Mai jos se află harta cu locația magazinului.

Clienții care vin să comande pizza în magazin sunt așteptați cu un meniu variat ce cuprinde sortimente de pizza pentru toate gusturile, aripioare de pui picante, paste, salate, băuturi și desert.

Din acestă locație realizăm livrări pizza la domiciliu în zona Militari și Politehnicii din sector 6 București.

Trenta Pizza Ghencea

Magazinul se află pe bulevardul Ghencea nr. 26, la intersecția cu Aleea Meseriașilor, în cartierul Drumul Taberei sector 6. Mai jos se află harta cu locația magazinului.

Dacă locuiești în zonă te așteptăm cu variate sortimente de pizza preparate după rețete italiene. Pizza este proaspăt preparată imediat după realizarea comenzii.

Din acest magazin se realizează livrările de pizza la domiciliu în sectorul 6, în cartierele Ghencea, Drumul Taberei, Cartierul Latin, Brâncuși, Răzoare, dar și în sectorul 5, în cartierele Cotroceni, Rahova, Ferentari și Sălaj.

Trenta Pizza Pantelimon

pizza-pantelimon

Trenta Pizza Berceni

pizza-berceni

Trenta Pizza Rahova

pizza-rahova

3 thoughts on “Pizza la pachet

  1. Pingback: Comandă pizza pentru întreaga familie | Trenta Pizza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.