Pizza Hot Chicken cu sos Tabasco®

Trenta Pizza a lansat cea mai iute pizza cu pui denumită Hot Chicken cu sos TABASCO®. Pizza conține sos de roșii preparat cu sos TABASCO®, mozzarella, piept de pui la grătar, salam chorizo, ciuperci proaspete, porumb, fasole roșie și chilli măcinat. Această rețetă este picantă și are un gust unic și inconfundabil datorită sosului TABASCO®.

Pizza Hot Chicken cu sos TABASCO® este disponibilă în varianta mare de 32 cm și poate fi comandată atât cu blat subțire cât și cu blat normal. Prețul este de 29 lei și este disponibilă la livrare până la sfârșitul anului.

Rețeta TABASCO® este aceeași de peste 140 de ani: ardei iute Capsicum Frutescens, puțină sare, oțet din vin, totul învechit 3 ani în butoaie albe de stejar. Sosul TABASCO® se consuma în peste 160 de țări, se folosește în cele mai neașteptate combinații, de la felul principal de mâncare până la cocktailuri sau deserturi.

Se pare că cea mai folosită asociere este cu pizza, însă TABASCO® se regăsește aproape în toate preparatele culinare internaționale, de la oua la fructe de mare, de la aperitive la supe, salate sau sosuri.

pizza hot chicken tabasco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.