O nouă pizza delicioasă: Cașcavalerii Gustului

Începând de azi, am introdus printre pizzele cu rețete clasice din meniul Trenta Pizza un nou sortiment. Pizza Cașcavalerii Gustului este o pizza în ediție limitată cu o aromă specială și cu un preț mai mult decât accesibil.

Pizza Cașcavalerii Gustului conține: sos de roșii, mozzarella, șuncă, cârnați afumați, măsline, ardei gras și cașcaval afumat Hochland, pe care îl presărăm fără să ne zgârcim când o scoatem din cuptor pentru o frăgezime și aromă îndelungată.

În ceea ce privește prețul, vei plati 16,5 lei pentru o pizza Cașcavalerii Gustului cu diametrul de 26 cm, 22 lei pentru cea cu diametrul de 32 cm și cu 35 lei o poți cumpăra pe cea XXL, cu diametrul de 40 cm.

La pizza Cașcavalerii Gustului se aplică toate promoțiile active existente la livrare sau în magazinele take away și o poti comanda până la sfârșitul lunii mai.

Prin intermediul noului sortiment de pizza, susținem Campania  “Cașcavalerii Gustului te premiază!” desfășurată de Hochland România în perioada 15 martie – 31 mai 2012. Pe durata campaniei, pachetele de cașcaval Hochland îți oferă cadouri pe loc și șansa de a câștiga 1.000 de premii în valoare totală de 100.000 de euro. Mai multe informații despre această promoție vei afla din pliantele pe care le vei primi alături de comenzile tale de la Trenta Pizza sau pe www.cascavaleriigustului.ro.

În plus, ți-am mai pregătit o surpriză. Te ajutam să îți completezi colecția de magneți de pe frigiderul tău. Pentru orice comandă pe care o vei face în luna aprilie la Trenta Pizza îți vom oferi cadou și câte un magnet din colecția celor cinci Cașcavalieri ai Gustului de la Hochland: Cascaramis, Friganov, Papanini, Jonglero și Spadasino. Colecționează cele cinci personaje haioase și lasă-le să te inspire în bucătărie.

Magneti Cascavalierii Gustului

1 thought on “O nouă pizza delicioasă: Cașcavalerii Gustului

  1. E super buna…poate va ramane in meniu mai mult timp!
    Bafta multa!

    Va recomand la toti. Pe mine unu in ultimii ani nu m-ati dezamagit niciodata! Sper sa ramaneti la fel…daca nu sa deveniti mai buni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.