Pizza Pescara aduce toamna la Trenta Pizza

Daca vreodata aveți chef de o pizza deosebită, care să vă surprindă invitații prin aroma și consistența, sau pur și simplu dacă vreți să încercați ceva inedit, vă recomandăm pizza Pescara, o pizza cu sos de roșii, fileuri de somon afumat, ton bucăți, capere și mozzarella cremoasă. Toate acestea se combină perfect pentru a crea un gust deosebit.

Dacă numele pizzei sau ingredientele vă sună cunoscute, vă spunem noi că pizza Pescara a mai fost în meniul nostru și în trecut. Chiar dacă este considerat un produs special, cu ingrediente premium, acest sortiment a avut mare succes mai ales în perioada sezonului rece, drept urmare acum, la început de toamnă, la cererea multora dintre voi, am hotărât introducerea noului tip de pizza pentru o perioadă limitată.

Dacă vă place peștele și vreți o pizza diferită de restul pizzelor din meniul nostru sau diferită de ceea ce vă oferă companiile de livrare pizza din București, nu ezitați să încercați pizza Pescara și sigur gustul ei nu vă va dezamăgi.

Indiferent dacă doriți pizza mică, mare sau XXL, puteți alege să comandați pizza Pescara disponibilă în oricare din dimensiunile din meniu:  26 cm – 23 lei, 32 cm – 29 lei, 43 cm – 46 lei. Perioada în care veți putea comanda pizza Pescara este septembrie – decembrie 2013 urmând să fie reintrodusă periodic în meniu, în funcție de părerea pe care o vom primi de la voi.

Livrare Pizza Pescara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.