Comandă Pizza

Dacă dorești să comanzi pizza de la cea mai mare pizzerie mică ești unde trebuie. Aici este blogul Trenta Pizza unde poți află informații despre produsele și serviciu de livrare pizza în București.

Ce trebuie să faci pentru a comanda pizza?

1. Consultă meniul complet Trenta Pizza și alege-ți pizza preferată. Meniul îl găsești și în format PDF dacă dorești să-l printezi. Indiferent de gusturile tale, sigur o să găsești pizza preferată.

2. Alege cu atenție tipul de blat, mărimea și numărul pizzelor în caz că sunteți mai multe persoane pofticioase. Ai posibilitatea să-ți creezi pizza în funcție de gusturile tale dacă comanzi pizza Margherita și adăugi ingredientele preferate.

3. Verifică promoțiile valabile înainte să comanzi. Beneficiezi de promoțiile valabile doar dacă le soliciți în momentul comenzii.

4. Sună sau comandă pizza online. Spune datele tale de contact atunci când comanzi astfel încât să știm unde și cărei persoane livrăm comanda. Nu uita să ne spui preferințele speciale în legătură cu comanda ta de pizza.

5. Alege una din modalitătile de plată disponibile: numerar sau cu card bancar la livrare. Nu se poate plăti cu tichete de masa sau tichete cadou. Plata cu card bancar trebuie solicitată în momentul plasării comenzii astfel încât să livrăm comanda împreună cu un POS mobil.

6. La sfârșitul comenzii telefonice comunicăm conținutul comenzii, eventualele oferte de care beneficiezi, valoarea comenzii, timpul de livrare estimat și modalitatea de plată aleasă.

7. Oferim și factură fiscală dacă se solicită și se comunică datele de facturare. Trenta Pizza eliberează bon fiscal pentru toate comenzile. Bonul fiscal ștampilat însoțește comanda împreună cu bonul de comandă.

8. Dacă ești nemulțumit de serviciul de livrare sau de produsele Trenta Pizza anunță-ne imediat,  telefonic sau trimite-ne un email conform instrucțiunilor de aici.

Acum nu rămâne decât să comanzi pizza!

8 thoughts on “Comandă Pizza

  1. Care este pretul pentru transport pe Soseaua Pantelimon?
    Am cautat pe site dar nu am gasit niciunde acest detaliu.

    • Comanda minima pentru livrarile la adresele de pe Soseaua Pantelimon din Bucuresti este de 1 pizza sau 25 lei pentru alte produse. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.9645.

  2. Buna ziua,
    Aveti in vedere vreo posibilitate de a plasa comanda online, macar pt clientii fideli ?
    Eu comand intotdeuna acelasi lucru si as prefera sa trimit / retrimit un mail decat sa sun de fiecare data

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *