Angajăm

Angajări la Trenta Pizza Bucuresti

La Trenta Pizza lucrurile merg atât de bine încat urmează să deschidem locații noi. În curând vom deschide a zecea locație în București și nu ne oprim aici. De aceea suntem în cautare de colegi(e) noi care își doresc să se dezvolte profesional în cadrul unei companii unde calitatea produselor și munca în echipa sunt pe primul loc.

La Trenta Pizza, cea mai mare pizzeria mica, munca în echipa este importantă, pornind de la preluarea unei comenzi, la prepararea pizzelor și livrarea lor până la gestionarea unei locatii de producție, livrare și servire clienți.

Dacă ai experiență ești binevenit(ă) alături de noi chiar dacă ești la început de drum, să nu-ți fie teama, noi te vom ajuta să-ți dezvolți abilitățile necesare și să primești informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un profesionist în domeniu.

Important este să-ți dorești să te alături echipei noastre, apoi să-ți alegi postul dorit în funcție de experiența sau de calitățile tale și să ne trimiti CV-ul. Ulterior te vom invita la o discuție pentru a ne cunoaște și a-ți oferi un loc de munca în echipa noastră în funcție de abilitățile și cunoștințele tale.

Livrator Pizza

În acest moment căutăm colegi(e) pentru:
Livrare pizza;
Casierie;
Preparare pizza;
Call Center;
Sef tură.

Apasă pe denumirea postului dorit pentru mai multe detalii.
Te așteptăm!

2 thoughts on “Angajăm

  1. Buna ziua! As dori daca se poate sa obtin un interviu pentru postul Preparator Pizza .Va multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.